Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Imobilele Gardenia Residence sunt dotate cu videointerfoane de acces

25 februarie 2020 12:10 pm · · 0 comentarii

Imobilele Gardenia Residence sunt dotate cu videointerfoane de acces

Pentru ca ne-am obisnuit sa le oferim clientilor nostri calitatea pe care o merita, in constructia ansamblului Gardenia Residence nu a fost neglijat niciun aspect care tine de calitatea vietii rezidentilor. Pe langa confort, punem un deosebit accent pe siguranta. De aceea, am dotat imobilele din ansamblul Gardenia Residence cu videointerfoane de acces.

Dotarea cu videointerfoane de acces este o parte integranta a conceptului Smart Living. Acest concept a fost aplicat in toate demersurile constructiei ansamblului Gardenia Residence. Pe scurt, ne-am dorit ca rezidentii nostri sa se bucure de confortul si siguranta stilului de viata urban. In acelasi timp, acestia se vor bucura si de beneficiile traiului in mijlocul naturii.

Am reusit acest lucru construind un ansamblu imobiliar modern intr-o oaza de verdeata, la mai putin de un sfert de ora de centrul Clujului.

In Gardenia Residence am optat la fiecare pas pentru solutii inovatoare. Ne-am dorit sa punctam, cu aceeasi rigurozitate, conditiile necesare sigurantei locatarilor nostri.

Pentru asta, am ales sa folosim cele mai noi tehnologii si sisteme inteligente. Monitorizarea prin videointerfoane de acces in imobile se numara printre acestea.

 Siguranta nu se neglijeaza!

Cu totii stim ca in ultimul timp trebuie sa acordam o deosebita atentie sigurantei personale si a celor din jur. Asta pentru ca, din pacate, situatiile neplacute sunt tot mai prezente in societatea in care traim. Chiar daca avem tendinta sa credem ca suntem feriti de situatiile prezentate in media, masurile preventive trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi.

Cand vine vorba de siguranta celor dragi, ne dorim sa fie luate, in permanenta, cele mai bune masuri. De aceea, in constructia ansamblului Gardenia Residence am considerat o necesitate plasarea unor bariere de protectie a locuintelor rezidentilor nostri.

 Sisteme smart Gardenia Residence

Avantajele unor videointerfoane de acces

Videointerfoanele reprezinta o solutie moderna, folosita in ultima perioada atat la bloc, cat si la casa. Este o optiune extrem de eficienta pentru securizarea locuintelor.

Tehnologia unui videointerfon se diferentiaza de interfonul clasic prin redarea unor imagini video, nu doar audio.  Astfel, vei putea vedea cine se afla dincolo de poarta locuintei tale sau la usa de intrare a blocului. In plus, permite accesul in interiorul cladirii doar persoanelor cunoscute.

Ca atare, poti spune ca prin ajutorul unui videointerfon te vei afla in permanenta in siguranta, beneficiind, totodata, de cel mai inalt nivel de confort.

Beneficiile sunt incontestabile, pentru ca un videointerfon de acest tip determina o mai mare siguranta pentru persoanele singure, mai in varsta. Avantajate vor fi si familiile cu copii, pentru ca cei mici sunt vulnerabili in fata unor situatii infractionale.

 Cum functioneaza un videointerfon?

Videointerfoanele sunt formate din dispozitivul central care este montat in interiorul locuintei si yala electromagnetica ce va fi deschisa dupa ce locatarii vor vedea cine se afla la intrare. Bineinteles, atunci cand vor considera ca nu exista niciun pericol.

Practic, la apasarea butonului este apelat monitorul corespunzator, putand vizualiza imaginea si auzi persoana in timp real. Monitorul comanda, de asemenea, si yala.

De retinut este faptul ca accesul la imagini in timp real este posibil de pe orice dispozitiv cu ecran. In plus, exista deja un display incorporat in kitul de instalare.

Este destul de usor sa ne dam seama cum functioneaza un videointerfon. Nu necesita cunostinte sofisticate, motiv pentru care este o solutie la indemana pentru oricine.

┬áCalitatea ÔÇô aspectul ce ne diferentiaza!

Suntem constienti de nevoile clientilor nostri, astfel ca nu am neglijat calitatea in etapele parcurse pentru finalizarea ansamblului. Este necesar sa alegem cele mai bune materiale, pentru ca ne dorim ca lucrurile, in special cele care ne fac viata mai simpla in casa, sa reziste cat mai mult in timp.

Am ales pentru Gardenia Residence un sistem de acces si securitate pentru intrarea in fiecare cladire din ansamblu marca Legrand BTcino. Cu un design italian modern, acesta este realizat dintr-un material rezistent la factori exteriori mecanici sau vandalism.

De mai bine de 60 de ani, Legrand aduce solutii integrate pentru iluminat, incalzire, energie, retea si managementul accesului in cladiri.

Rezidentii nostri sunt prioritatea principala, astfel ca am ales pentru acestia calitatea si durabilitatea!

Monitorizarea accesului in imobilele Gardenia Residence cu ajutorul videointerfoanelor poate face, asadar, diferenta intre o viata linistita, in siguranta, si una in care cei dragi pot fi pusi in pericol.

Gardenia Residence este caminul ideal pentru o familie. Sistemele smart menite sa ne simplifice viata, precum si locatia in care este amplasat ansamblul, fac din acesta o oferta greu de refuzat. Te asteptam sa te convingi singur. Programeaza chiar acum o vizita pe santier, apeland unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina de contact.

Residence Gardenia

Gardenia Residence

Similar posts

Las─â un r─âspuns