Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Image
Image

Gardenia Residence

Gardenia Residence este primul ansamblu rezidential din Cluj-Napoca care imbina armonios locuintele de tip vila si cele colective cu un numar redus de apartamente, intr-un concept unic si modern pe piata imobiliara, cu acces restrictionat si cu spatii verzi generoase, completat de un parc privat de recreere.

Ansamblul va cuprinde 66 de apartamente, 28 de case (tip alipite si individuale) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si spatii comerciale destinate serviciilor publice.

“M-am indragostit de acest proiect din clipa in care l-am vazut pe plansa! Imi ofera tot ce imi doresc de la “acasa”: o constructie trainica, mult spatiu verde si proximitate de centrul Clujului.”

Raluca Popa

Proiectul este realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL alaturi de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.

Ansamblul Gardenia Residence isi propune sa schimbe perceptia clientilor in ceea ce priveste calitatea constructiilor si a stilului de viata cu care ne-am obisnuit pe piata imobiliara din Romania.

Pentru aceasta vom folosi materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi izolatia fatadei cu vata bazaltica, termopane cu 3 sticle, finisaje de inalta calitate pentru zona de lobby.  Chiar daca avem constructii de S+P+2E+ER, acestea vor fi dotate cu lift, iar pentru ca tu si familia ta sa te bucuri din plin de locul pe care il numesti acasa, parcul va fi amenajat pentru a fi o oaza de liniste si bucurie oferita zilnic riveranilor.

Aflat la doar cateva minute de centrul orasului Cluj-Napoca, Ansamblul Gardenia Residence este construit pe un teren de  21.000 mp,  in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (Sud-Vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de  parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite in cadrul ansamblului,  reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Te asteptam in Ansamblul Gardenia Residence, in Cluj-Napoca!

gross&gross

Gross & Gross Construct – Dezvoltator

Compania Gross & Gross Construct a fost infiintata in anul 2002 de catre un grup de dezvoltatori imobiliari din Israel, avand o expertiza strategica de peste 30 de ani  in acest domeniu.

De-a lungul timpului firma Gross & Gross a cunoscut o dezvoltare semnificativa datorata in primul rand unei piete in continua expansiune, a diversitatii proiectelor imobiliare din Romania dar si implementand in mod eficient un management financiar strategic. Astfel a fost posibil pentru companie sa ofere solutii imobiliare complete pentru cumparatori, proprietari, investitori si dezvoltatori  atat in Cluj -Napoca cat si in restul Transilvaniei.

Firma este propulsata de o echipa integrata de profesionisti cu experienta vasta sub toate aspectele legate de investitiile si tranzactiile Imobiliare. Arhitectii israelieni impreuna cu specialistii locali si-au unit expertiza pentru a crea concepte sustenabile si inovatoare pentru proiectele care s-au dezvoltat pana acum.

bogart construct

Bogart Construct – Arhitect

Infiintata in 1999 de catre Mircea si Bogdan Petrina, Bogart Construct a activat continuu pe piata serviciilor de design din Romania, oferind servicii de calitate in domeniul constructiilor civile si industriale.  Cu peste 1000 de proiecte de succes, compania noastra a atins maturitatea necesara pentru a oferi servicii de arhitectura, urbanism, proiectare si inginerie la cel mai inalt nivel de calitate.

Echipa de arhitecti si ingineri cu experienta, baza materiala compusa din cele mai recente programe de calcul si de design, precum si dorinta noastra de a face cea mai buna calitate sunt elementele care ne definesc si ne recomanda.

Punem accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.