Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Gardenia Residence isi reia activitatea dupa pandemie!

3 iunie 2020 11:36 am · · 0 comentarii

Gardenia Residence isi reia activitatea dupa pandemie!

Gardenia Residence isi reia activitatea dupa pandemie!

In ultimele doua luni ne-am confruntat cu totii cu o noua provocare, si anume pandemia provocata de noul coronavirus COVID-19. Din fericire, datorita masurilor impuse de autoritati si a responsabilitatii celor mai multi dintre noi, multe sectoare economice isi vor relua activitatea. Lucrurile incep sa revina la normal dupa aceste doua luni de pauza. Astfel, tinand cont de normele de igiena si siguranta, Gardenia Residence isi redeschide portile dupa pandemie!

Impactul pandemiei in Romania

Chiar daca numarul cazurilor de COVID -19 din Romania nu este neglijabil, consultand cifrele oficiale putem constata faptul ca spre deosebire de majoritatea tarilor europene, Romania nu a fost atat de grav afectata.

Situatia in sine ne face optimisti cu privire la perioada urmatoare. Cu toate acestea, trebuie sa respectam in continuare, cu rigurozitate, normele de igiena si minimul de distantare sociala necesara.

Nu trebuie sa minimalizam efectele pandemiei

Desi situatia din Romania privind numarului de imbolnaviri nu este la fel de dramatica precum in restul tarilor europene sau in Statele Unite, nu putem minimaliza sub nicio forma efectele pe care le-a avut pandemia de coronavirus.

Astfel, chiar daca dupa data de 15 mai au fost puse in aplicare masurile de relaxare, este important sa avem in continuare grija de noi si de cei dragi.

Acest lucru este posibil doar atat timp cat avem o atitudine responsabila si respectam indicatiile autoritatilor la fiecare pas.

Gardenia Residence isi reia activitatea dupa pandemie

Pentru ca ne-am conformat normelor impuse de oficiali, nu s-au putut face vizite in Ansamblul Gardenia Residence pe parcursul celor doua luni in care Romania s-a aflat in stare de urgenta.

Am decis insa, ca in conformitate cu prevederea relaxarii masurilor, sa ne reluam activitatea dupa data de 15 mai.

Sanatatea si siguranta clientilor nostri este preocuparea noastra principala. Astfel, la Gardenia Residence se vor respecta in totalitate conditiile impuse de noile reglementari.

Facem vizionari de apartamente si spatii comerciale

In timpul perioadei de carantina am realizat cu totii importanta spatiului personal si a unui camin primitor. Tocmai de aceea, va asteptam sa facem vizionari de apartamente si spatii comerciale.  Poti alege sa spui in cel mai scurt timp Acasa, impreuna cu noi.

Nu exista riscuri cu privire la vizionari

Pentru ca ne dorim sa sporim siguranta celor care ne viziteaza, am decis sa eliminam orice risc cu privire la un contact social in conditii inadecvate.

Astfel, fiecare vizionare va avea loc doar cu programare prealabila, la ora si data pe care o vom stabili impreuna.

In acest mod vom evita aglomeratia si veti fi in siguranta pe tot parcursul vizitei in ansamblu.

Vom folosi cu totii, de asemenea, masti de protectie, punand la dispozitiea voastra dezinfectante pentru maini, la sosirea in locatie.

Va asteptam sa vizionati impreuna cu noi apartamentele

Gardenia Residence reprezinta optiunea perfecta pentru cei aflati in cautarea unei zone verzi si linistite, aflate in acelasi timp la doar cateva minute de centrul Clujului. Te asteptam sa te convingi singur. Programeaza chiar acum o vizita pe santier, apeland unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina de contact. Nu-ti face griji, esti in siguranta!

Residence Gardenia

Gardenia Residence

Similar posts

Lasă un răspuns