Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Importanta unui sistem de degivrare

26 noiembrie 2019 10:09 am · · 0 comentarii

Importanta unui sistem de degivrare

Pentru ca prioritatea principala este confortul clientilor nostri, in Gardenia Residence acordam deosebita atentie fiecarui aspect. Astfel ca printre solutiile inteligente regasite, se afla si sistemul de degivrare cu care este incorporata rampa spre parcarea subterana.

Am ales sa lucram cu profesionisti in fiecare etapa derulata pentru construirea si modernizarea ansamblului rezidential. Urmarind mereu rezultate de cea mai inalta calitate si facand demersuri concrete in acest sens, ne diferentiem de ceea ce ofera de regula piata imobiliara din Cluj-Napoca.

De la cladirile construite inteligent, la designul si accentul pus pe parc si spatiul verde, putem spune ca ne ridicam la standardele celor mai pretentiosi clienti.

Pentru ca beneficiem de o vasta experienta in domeniu, am reusit sa aducem in Romania conceptul de Smart City, schimband astfel perceptia generala asupra calitatii constructiilor in domeniul imobiliar.

Gardenia Residence este locul in care se pune accent pe fiecare nevoie a locatarilor nostri, astfel ca ne-am gandit deja la toate problemele care pot sa apara. Spre exemplu, fiecare imobil din cadrul ansamblului dispune de loc de parcare in subteran. Asta pentru ca inainte de a promite calitate si conditii optime, stim sa le asiguram.

Solutii inteligente pentru un oras supraaglomerat

Nu este o noutate faptul ca orasul este unul supraaglomerat si ca gasirea unui loc unde sa iti poti lasa masina linistit presupune o adevarata provocare. Vestea buna e ca macar in ceea ce priveste parcarea de acasa, nu trebuie sa-ti mai faci vreo grija.

Ansamblul de lux Gardenia Residence vine cu solutia unei parcari subterane ce are o capacitate generoasa, construita modern, dupa cele mai inalte standarde.

Printre grijile principale ale locatarilor se numara si posibilitatea inghetarii rampei auto pe timp de iarna. Aici, insa, nu mai e cazul sa-ti pui aceasta problema. Sistemul de degivrare cu care este incorporata rampa este unul special conceput pentru a preveni inghetul si depunerea zapezii.

Beneficiile unui sistem de degivrare

Rampa de acces parcare cu sistem de degivrare

Un alt avantaj al sistemului este constituit de faptul ca faciliteaza, in mod evident, accesul in parcare. In plus, stim cat de importante sunt bunurile dumneavoastra. Fiecare sistem proiectat si fiecare strategie gandita au rolul de a pune pret pe siguranta si calitatea vietii celor ce ne devin clienti. Pe langa faptul ca veti fi scutit de neplacerile produse de gheata si zapada, autoturismul dumneavoastra va fi ferit de daunele care pot sa apara pe parcurs.

Sistemul de degivrare ce insoteste rampa de parcare din cadrul Ansamblului Gardenia Residence este unul flexibil si usor de instalat. Vorbim despre un sistem cat se poate de practic, conceput sa functioneze automat, adica total independent de actiunea unui operator. Acest lucru face ca energia consumata sa fie optimizata la maximum doar in cazul in care situatiile si conditiile o impun.

Sistemul este unul calibrat pentru a avea functionalitate si randament chiar si la temperaturi negative extreme, fapt ce vine in intampinarea posibilelor probleme cauzate de frig.

Chiar daca din punct de vedere meteorologic precipitatiile sub forma de ninsoare nu se pot produce sub temperatura de -15°C, sistemul de degivrare este calculat sa functioneze pana la temperaturi de -20°C. Prevenind situatiile extreme, acest mecanism inteligent elimina riscul daunelor pe care le pot suferi autoturismele.

Gardenia Residence – locul in care calitatea isi spune cuvantul

Confortul este principalul aspect de care ne preocupam in momentul in care ne alegem o locuinta. Astfel ca la Gardenia Residence nimic nu este trecut cu vederea.

Datorita parcarilor rezervate fiecarui imobil, oferim siguranta deplina asupra bunurilor clientilor nostri. Se exclud astfel posibilitatea vandalizarii masinii dumneavoastra si riscurile de furt. In plus, calitatea materialelor noastre este incontestabila, la fel si modul in care a fost proiectat intregul ansamblu rezidential.

Datorita preocuparii echipei pentru fiecare detaliu si sistemelor concepute pentru a le simplifica viata, mobilitatea viitorilor proprietari si accesul cat mai usor al acestora sunt, astfel, asigurate chiar si pe timp de iarna.

Pentru ca am ales sa apelam fara exceptie la solutii practice, sezonul rece nu mai reprezinta, in sfarsit, o problema.

Alege, asadar, Gardenia Residence pentru un stil de viata inteligent in care prioritatea principala sa fie conditiile optime si confortul familiei tale!

Residence Gardenia

Gardenia Residence

Similar posts

Lasă un răspuns