Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Gardenia  Residence, proiectul imobiliar construit pe principiul Smart Living in Cluj!

15 august 2018 7:25 am · · 0 comentarii

Gardenia Residence, proiectul imobiliar construit pe principiul Smart Living in Cluj!

Gardenia Residence se detaseaza de celelalte proiecte imobiliare din Cluj datorita conceptului Smart Living in baza caruia a fost proiectat. Iti spunem ce aducem nou pe piata imobiliara din Cluj si care sunt avantajele de care te bucuri locuind intr-un ansamblu rezidential construit “ca afara”. 

 

Smart Living decurge din conceptul inovator Smart City, implementat in toate marile orase ale lumii. Fiind un oras in continua dezvoltare, Clujul se confrunta cu aceleasi probleme ca si alte mari comunitati: trafic, aglomeratie, deseuri, poluare etc.

Neajunsurile care rezulta de aici pot fi insa combatute atat la nivel individual cat si la nivelul comunitatii prin adoptarea conceptului Smart City, deoarece solutia nu este sa fugim din mediul urban, ci sa facem alegeri smart.

Prin conceptul Smart City se urmareste cresterea calitatii vietii si a nivelului de confort ale cetatenilor din locatiile urbane, in principal prin folosirea tehnologiei in beneficiul nostru, fara repercursiuni negative asupra mediului inconjurator.

Iata cativa dintre parametrii pe care i-am luat in considerare in dezvoltarea proiectului Gardenia Residence din aceasta perspectiva:

  • Cladiri inteligente: accesul automatizat in ansamblu si garajele subterane;
  • Mobilitate inteligenta: mobilitate cu emisii reduse prin folosirea mijloacelor de transport sanatoase pentru adulti si copii, crearea de mici comunitati cu serviciile necesare locuitorilor  pentru evitarea deplasarii in zonele centrale aglomerate si reducerea emisiilor din trafic;
  • Cetatean inteligent: alegerea unui stil de viata inteligent, responsabilitate in consumul de energie si colectarea deseurilor.

Cladiri inteligente

Ansamblul Gardenia Residence este construit intr-o zona linistita de case si este protejat cu o bariera automata, accesul fiind permis doar locuitorilor.

Fiecare dintre cele 4 imobile ale complexului rezidential sunt dotate cu garaje subterane si rampe de degivrare care asigura dezghetul rampelor de acces.

Chiar daca imobilele au un regim mic de inaltime, S+P+2E+ER, acestea vor fi dotate cu lifturi electrice silentioase, cu usi si cabina din inox si acces din subteran.

O cladire inteligenta le asigura locatarilor un confort deplin. De aceea, in constructia imobilelor din Gardenia Residence am ales exclusiv materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi termoizolatia cu vata bazaltica, termopanele cu 3 sticle, finisajele de inalta calitate din greso-granit pentru zona de lobby,  pardoseala din greso-granit pentru terase si sticla securizata pentru balustrade.

Mobilitate inteligenta

Cu toate ca este situat intr-o zona verde si linistita, ansamblul Gardenia Residence se afla la numai cateva minute de centrul Clujului. Fie ca ajungi aici cu masina personala sau cu unul dintre mijloacele de transport in comun care leaga Borhanciul de Cluj, distanta fiind una scurta, si impactul asupra mediului va fi unul redus.

Pe de alta parte, proiectul Gardenia Residence este gandit astfel incat sa diminueze cat mai mult nevoia de a parasi ansamblul in cautarea relaxarii sau pentru a rezolva diverse probleme.

Astfel, locuitorii ansamblului se pot bucura in fiecare zi de parcul privat de recreere ce poate fi considerat inima comunitatii, find locul perfect pentru relaxare si socializare.

Accesibil exclusiv membrilor comunitatii si proiectat ca o oaza de relaxare si de bucurie pentru cei mari si cei mici deopotriva, Parcul Gardenia va fi amenajat cu spatii de joaca pentru copii, alei pietonale si spatii de relaxare.

Iar pentru ca locuitorilor ansamblului sa nu le lipseasca nimic si sa aiba totul la indemana, parterurile celor 4 imobile sunt destinate spatiilor comerciale: supermarket-uri, farmacii, banci si furnizori de servicii.

Cetatean inteligent

Printre altele, un stil de viata inteligent presupune asumarea responsabilitatii in consumul de energie si colectarea deseurilor.

O cladire construita cu materiale de calitate indoielnica nu va fi niciodata bine izolata, ceea ce inseamna un consum mare de energie pentru incalzirea locuintei pe timp de iarna si pentru mentinerea racorii pe timp de vara.

Imobilele din Gardenia Residence sunt termoizolate cu vata bazaltica si dotate cu geamuri termopan cu profile cu 6 camere si tamplarie cu 3 randuri de sticla, ceea ce garanteaza un consum de energie redus si o izolare fonica superioara.

Deoarece stim cat este de importanta reciclarea pentru binele planetei, am dotat fiecare imobil din Gardenia Residence cu un sistem de colectare selectiva inteligenta a deseurilor bazat pe platforme subterane.

Principalele avantaje ale acestui sistem de colectare inteligenta a deseurilor sunt:

  • Asigurarea unui confort vizual si arhitectural
  • Eliminarea mirosurilor
  • Eliminarea prezentei animalelor fara stapan si a rozatoarelor
  • Eliminarea vandalizarii ai furtului
  • Eliminarea totala a accesului uman
  • Eficientizarea semnificativa a spatiului

Acestea sunt atributele smart care diferentiaza Gardenia Residence de alte proiecte imobiliare din Cluj. Daca vrei sa afli mai multe despre proiectul nostru sau sa programezi o vizita, nu ezita sa ne contactezi!

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Similar posts

Lasă un răspuns