Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Au fost instalate platforme hidraulice subterane in Ansamblul Gardenia Residence

15 iunie 2020 10:14 am · · 0 comentarii

Au fost instalate platforme hidraulice subterane in Ansamblul Gardenia Residence

Ne dorim sa cream un spatiu curat, care sa asigure conditii cat mai bune pentru sanatatea rezidentilor nostri. Astfel, au fost instalate platforme hidraulice subterane in Ansamblul Gardenia Residence.

Cum functioneaza?

Platformele subterane de colectare a deseurilor dispun de 4 cosuri de insertie, aflate la suprafata. Containerele de gunoi sunt, in schimb, pozitionate in subteran.

Fiecare cos corespunde unui anumit tip de deseuri reciclate, mai exact: menajer, hartie, plastic si metal, respectiv sticla.

Sistemul hidraulic permite ca aceste containere sa iasa la suprafata doar in momentul in care masina de gunoi vine sa le goleasca. Dupa care, ele revin in subteran, ferite de ochii rezidentilor.

platforme hidraulice subterane

Platforme hidraulice subterane in Ansamblul Gardenia Residence – avantaje

O problema cu care se confrunta marea majoritate a oamenilor este mirosul emanat de deseuri care, de cele mai multe ori, ajunge in locuinte.

La Gardenia Residence am tinut cont de acest aspect. Astfel, datorita modului de functionare al platformelor subterane, se elimina orice miros neplacut.

Sunt reduse la 0 sansele vandalizarii, furtului si a vizitelor persoanelor nedorite. In acest mod, intreaga noastra comunitate se va bucura de o siguranta sporita.

Costurile de exploatare si intretinere sunt, de asemenea, reduse, rezidentii nostri fiind avantajati de acest aspect.

Animalele fara stapan, rozatoarele si insectele sunt eliminate din discutie.  Astfel, nu vor fi necesare nici operatiunile de deratizare sau dezinsectie.

Este important sa mentionam si faptul ca aceste platforme hidraulice subterane ocupa mult mai putin spatiu decat s-ar intampla in cazul containerelor traditionale.

Nu in ultimul rand, aspectul general este unul mult mai placut, aflandu-se in conformitate cu locatia moderna si standardele complexului rezidential Gardenia Residence.

De ce este important sa locuim intr-un spatiu curat

Calitatea vietii noastre de zi cu zi depinde, intr-o mare masura, de ambianta in care locuim. Tocmai din acest motiv, ne dorim cu totii sa avem parte de liniste, spatiu personal, si cel mai important: curatenie.

Pentru ca Gardenia Residence pune un accent deosebit pe confortul rezidentilor, am cautat mereu optiuni care sa fie avantajoase pe termen lung.

Astfel, familiile cu copii se vor bucura din plin de un mediu curat si optim pentru sanatatea micutilor.

Smart City – Conceptul abordat de Gardenia Residence

Problema deseurilor aflate in proximitatea locuintelor este una actuala, iar colectarea selectiva prin platformele subterane reprezinta, in mod clar, o solutie.

Gardenia Residence se conformeaza standardelor europene pentru combaterea poluarii, astfel ca procesul se simplifica prin colectarea separata a celor 4 tipur de deseuri.

Pentru ca am abordat inca de la inceptul conceptul Smart City, platformele amplasate in cele doua locatii din complex sunt dotate cu un sistem operational ce monitorizeaza nivelul de umplere al fiecarui container in parte.

Astfel, intregul proces de colectare este simplificat, iar rezidentii nostri se pot bucura de avantajele unei locatii moderne si elegante.

Te asteptam sa te convingi singur! Gardenia Residence reprezinta caminul potrivit pentru toti cei care-si doresc o zona verde si linistita, aflata la doar cateva minute de centrul Clujului!

Programeaza chiar acum o vizita pe santier, apeland unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina de contact!

Residence Gardenia

Gardenia Residence

Similar posts

Las─â un r─âspuns