Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Gardenia Residence: locul in care detaliile conteaza!   

22 octombrie 2018 2:20 pm · · 2 comentarii

Gardenia Residence: locul in care detaliile conteaza!  

Solutiile gasite pentru  Gardenia Residence sunt inovatoare si de cea mai buna calitate, urmarind maximizarea confortului spatiului locuibil.  In momentul in care investesti intr-o locuinta, pe langa plan si constructie, finisajele si solutiile inteligente  sunt un alt element caruia trebuie sa ii acorzi atentie.

Constructia celor 4 imobile din cadrul ansamblului Gardenia Residence a fost gandita de la bun inceput pentru a spori  confortul din viata locatarilor. Pornind de la izolatia termica si ajungand pana la sisteme subterane pentru colectarea deseurilor, toate au rolul de a aduce un plus valoare spatiului locuibil.

1. Termoizolatie din vata bazaltica

Un prim pas in alegerea finisajelor Gardenia Residence a fost stabilirea unor parametri de calitate specifici care sa ne ajute sa mentinem nivelul calitatii propuse inca de la bun inceput.

Termoizolatia unei locuinte este extrem de importanta, astfel am ales sa folosim  un material natural, cu caracteristici apreciate in domeniul constructiilor, si anume vata bazaltica.

Vata bazaltica, conform specialistilor,  este  un material folosit pentru izolarea fatadelor diverselor tipuri de cladiri,  care are ca si beneficiu esential imbunatatirea confortului termic in interiorul cladirilor, a apartamentelor, reducerea zgomotelor si, implicit, o crestere a confortului locuintei.

Vata bazaltica este  durabila, fonoabsorbanta si sustenabila. Aici poti citi un articol dedicat acestui material termoizolant de o calitate net superioara polistirenului omniprezent pe piata constructiilor din Romania.

2. Zona de intrare a imobilului finisata cu placi din gresogranit

Odata cu trecerea timpului, s-a schimbat si mentalitatea legata de spatiile comune de acces si finisajele disponibile pentru diferitele zone ale unui imobil.

Daca in trecut zona de intrare inte-un imobil nu reprezenta nimic mai mult decat o  zona de trecere, un hol, acum lobby-ul unui bloc de apartamente este gandit ca si un spatiu deschis, bine definit, cu design propriu, confortabil.

In Gardenia Residence, pentru finisajul lobby-urilor am ales placi din greso-granit. Acestea ofera un aspect modern si elegant, fiind in acelasi timp durabile si usor de intretinut.

3. Sistem de colectare inteligenta a deseurilor

Probabil nu esti strain de imaginea tomberoanelor de gunoi, mult prea pline, din jurul blocurilor de locuinte. Nu doar ca este o imagine dezolanta, dar tomberoanele de gunoi sunt un spatiu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. In plus, acestea atrag rozatoare, animale fara stapan si raspandesc mirosuri neplacute.

Din acest motiv, Ansamblul Gardenia Residence va fi dotat cu sisteme subterane de colectare inteligenta a deseurilor. Astfel, se vor evita raspandirea mirosurilor neplacute si disconfortul optic creat de tomberoanele clasice.

In plus, punem accent si pe reciclarea inteligenta.  Vom favoriza reciclarea prin montarea unor containere diferite pentru fiecare categorie de deseuri: pentru cele de plastic, pentru cele de sticla si pentru deseurile menajere. Consideram ca prin cateva actiuni marunte, precum reciclarea, se pot face schimbari majore in comunitate.

4. Terase panoramice

Ce poate fi mai placut decat sa iti savurezi cafeaua de dimineata pe terasa apartamentului tau, bucurandu-te de o priveliste minunata, fara a fi deranjat de zgomotele si agitatia atat de prezente in marele oras?  Este cadrul perfect pentru a-ti incarca bateriile, relaxat si deconectat de la grijile cotidiene.

Apartamentele din Ansamblul  Gardenia Residence au fost proiectate cu terase generoase. Aceasta urmeaza a fi predata finisata cu pardosea din greso-granit si balustrade din sticla securizata. Pardoseaua din greso-granit este alegerea ideala pentru spatiile exterioare, deoarece este rezistenta, durabila si se curata foarte usor.

In ceea ce priveste balustradele, acestea trebuie sa asigure protectia tuturor locuitorilor dintr-un apartament, in special a celor mici. Din acest motiv am optat pentru balustrade din sticla securizata. Acestea sunt solide, puternice si rezistente.

5. Lift electric silentios

Desi imobilele din complexul Gardenia Residence au un regim mic de inaltime, acest lucru nu ne-a impiedicat sa dotam fiecare imobil cu un lift electric silentios, avand in minte facilitarea accesului tuturor locuitorilor, inclusiv a celor in varsta sau cu probleme locomotorii. Lifturile au usi si cabina din inox, iar accesul se poate face chiar din parcarea subterana.

6. Rampa de degivrare

Fiecare imobil al complexului Gardenia Residence vine si cu o parcare subterana. Aceasta te scapa de grija gasirii unui loc de parcare in apropierea locuintei tale si iti ofera un plus de confort, fiind modern construita si avand o capacitate generoasa.

Totusi, stim ca iarna poate fi dificil sa scoti masina din parcare, in special daca rampa de acces este inghetata. Din acest motiv, am gandit o rampa speciala, cu un sistem de degivrare incorporat. Acesta sa previna inghetul si depunerea zapezii pe timp de iarna, dar si faciliteaza accesul si iesirea usoara din parcare.

Ansamblul Gardenia Residence vine cu  solutii inteligente pentru micile probleme ale vietii cotidiene dar care, pentru fiecare din noi, conteaza foarte mult. Optand pentru o locuinta in complexul Gardenia Residence, proiect imobiliar construit pe principiul smart living in Cluj, te vei bucura de confortul adus de calitate si inovatie.

Daca vrei sa afli mai multe despre proiectul nostru sau sa programezi o vizita, nu ezita sa ne contactezi!

Petrut Alexandra

Alexandra Petrut

Similar posts

2 Comentarii

Lasă un răspuns