Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Ansamblul Gardenia Residence Cluj-Napoca, aproape de finalizare!

21 noiembrie 2019 9:56 am · · 6 comentarii

Ansamblul Gardenia Residence Cluj-Napoca, aproape de finalizare!

Daca ai trecut prin cartierul Borhanci din Cluj-Napoca suntem siguri ca ai remarcat deja cele patru imobile din Ansamblul Gardenia Residence.

Unul din clujenii care a trecut prin zona recent, ┬áa lasat un comentariu ┬ápe pagina noastra de facebook ┬álegat de Gardenia: ÔÇ×Trec prin zona periodic! O fac de cand s-a inaugurat centura Valcele – Apahida, deci pot spune ca am vazut fiecare etapa a lucrarilor imi place cum arata la final si etapizat imi place fiecare etapa in care s-a lucrat, de la fundare, elevatie, zidarie, izolare, finisare exterioara si amenajarea spatiului dinspre strada Borhanci!ÔÇŁ

Din punctul nostru de vedere, au fost finalizate lucrarile de amenajare a zonelor exterioare, drumurile de interior, spatiile verzi, trotuarele si zonele de acces. Astfel, lucrarile in ansamblu sunt aproape gata.

Avand alaturi o echipa profesionista, cu experienta vasta de lucru si standarde performante de calitate, rezultatele nu intarzie sa apara la Gardenia Residence Borhanci.

Prioritatea noastra este calitatea vietii clientilor nostri, fapt pentru care am acordat o deosebita atentie detaliilor.

Toamna tarzie cu vreme calda si insorita ne-a permis sa plant─âm copacii si plantele ornamentale si sa asezam covoarele de iarba. Pe scurt: lucrarile de amenajare a spatiilor exterioare sunt finalizate!

Cadru Natural Borhanci

Ansamblul Gardenia Residence Cluj-Napoca – caminul ideal pentru iubitorii de natura

In momentul in care optezi pentru o locuinta, nu trebuie neglijat niciun aspect, motiv pentru care merita sa te preocupi in aceeasi masura de locatia in care este amplasata.

Gardenia Residence, cu un  design contemporan elegant, cu finisaje de inalta calitate, avand  spatii verzi extrem de generoase, respecta un concept complet integrat astfel incat reprezinta cu  adevarat un ansamblu imobiliar de referinta pentru Cluj-Napoca .

Asigurand un trai la cele mai inalte standarde, complexul imobiliar de lux se afla într-o Zonă Rezidentiala Verde, ce promoveaza in continuare ideea de smart living.  

Intr-un oras aflat in plina expansiune, este necesar sa punem pe primul loc sanatatea si starea de spirit. De ce? Pentru ca aceste aspecte ne influenteaza atat productivitatea la locul de munca, cat si calitatea relatiilor cu cei din jur.

Ansamblul Gardenia Residence Cluj-Napoca intrunește toate conditiile necesare unui trai favorabil: iti permite sa te bucuri de avantajele vietii de oras intr-o zona situata cat mai aproape de centru, dar ferita, in acelasi timp, de traficul intens al orasului.

Pentru ca ne dorim ca in scurt timp sa formam deja o comunitate, am realizat demersurile necesare finalizarii lucrarilor de asfaltare a aleilor de interior. De asemenea, pentru a pune la punct toate detaliile, echipa noastra pregateste dosarele pentru receptia imobilelor.

Tinem la siguranta clientilor nostri, astfel ca printre aspectele de care ne-am preocupat in ultimul timp, se afla si instalarea interfoanelor de acces in imobile.

Stiind cat de importanta este viata de familie, ne-am indreptat toate demersurile in acest scop. Ansamblul rezidential de lux se bucura de conditii ideale pentru viata in cuplu, si mai ales pentru cresterea copiilor intr-un mediu avantajos.

Atmosfera civilizata, lipsa agitatiei si galagiei specifice mediului urban reprezinta premisele favorabile pentru ca orice familie sa-si faca din Gardenia Residence Borhanci un camin cat mai confortabil.

Parc Natural Borhanci

Pentru ca in zilele noastre sanatatea emotionala a devenit una dintre prioritati, cei mici vor fi influentati pozitiv de spatiul linistit, cu elemente verzi care sa le inspire creativitatea si cheful de joaca.

In plus, parcul privat generos permite accesul doar locatarilor. Astfel, siguranta micutilor si viata privata de familie este asigurata.

Pentru ca ne dorim sa stabilim relatii de incredere cu clientii nostri, suntem receptivi la feedback-urile pe care acestia ni le ofera. Entuziasmul cu care au privit fiecare actiune derulata ne-a ajutat mult în demersurile noastre de finalizare a lucrarilor.

Alege, asadar sa pui confortul si calitatea pe primul loc, si nu uita ca la Gardenia Residence Borhanci, Verdele nu e un lux, ci e un stil de viata!

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Similar posts

6 Comentarii

 • Daniel spune:

  Buna ziua,as dorii sa stiu daca mai aveti apartamente disponibile si de la ce pret pleaca apartamentele cu 3 camere.Multumesc

  • Gardenia Residence spune:

   Buna ziua, colegii mei va vor trimite pe email toate detaliile solicitate. Va rugam sa verificati si folderul ÔÇ×SpamÔÇŁ. Va multumim si va dorim o zi cat mai frumoasa!

 • DANA STOIAN spune:

  Buna ziua!Cum stiu ca faceti lucruri de calitate as dori sa stiu daca mai aveti apartamente disponibile si de la ce pret pleaca apartamentele cu 3 camere.Multumesc!

  • Gardenia Residence spune:

   Buna ziua, colegii mei va vor trimite pe email toate detaliile solicitate. Va rugam sa verificati si folderul ÔÇ×SpamÔÇŁ. Va multumim si va dorim o zi cat mai frumoasa!

 • Cristina spune:

  Buna ziua!

  De asemenea as dori sa stiu daca mai aveti apartamente
  disponibile si de la ce pret pleaca apartamentele cu 2
  camere.

  Multumesc!

  • Gardenia Residence spune:

   Buna ziua, colegii mei va vor trimite pe email toate detaliile solicitate. Va rugam sa verificati si folderul ÔÇ×SpamÔÇŁ. Va multumim si va dorim o zi cat mai frumoasa!

Las─â un r─âspuns