Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Parcul Gardenia Residence, locul de relaxare pentru tine si familia ta!

20 noiembrie 2018 2:45 pm · · 0 comentarii

Parcul Gardenia Residence, locul de relaxare pentru tine si familia ta!

Daca ti-ai dorit vreodata locul tau de liniste si relaxare intr-o dupa-amiaza cand tot  orasul este plin de masini  si zgomot, noi am gasit o solutie pentru a te putea desprinde de nebunia orasului pentru cateva ore. Parcul Gardenia Residence, o veritabila oaza de verdeata, a fost proiectat astfel incat sa devina chiar mai mult decat un spatiu de relaxare si destindere, fiind elementul central in jurul caruia ne dorim sa punem bazele comunitatii Gardenia Residence.

Exista o multitudine de studii stiintifice in care s-a analizat impactul petrecerii timpului in aer liber asupra sanatatii noastre fizice si psihice. Toate au ajuns la aceeasi concluzie: natura aduce in viata noastra beneficii multiple, fiind un medicament natural pentru trup si minte.

O ora petrecuta in mijlocul naturii reduce nivelul de stres, scade probabilitatea aparitiei afectiunilor cardiace si ajuta la imbunatatirea memoriei si a creativitatii.

Tinand cont de aceste aspecte, am proiectat complexul Gardenia Residence astfel incat sa includa un de recreere.

Dorinta noastra este sa cream un parc cu aspect natural, folosind materiale care sa completeze atmosfera parcului. Totodata, pentru amenajarea parcului vom folosi in acelasi decor specii de copaci care se integreaza in mod normal in acest mediu.

Fiecare dintre locuitorii complexului imobiliar Gardenia Residence se vor putea bucura de o plimbare sau alte activitati in aer liber  impreuna cu copiii sau animalele de companie.

Parcul Gardenia Residence, locul ideal pentru a petrece timp in aer liber

 

De la mic la mare, locuitorii ansamblului imobiliar Gardenia Residence se vor putea bucura de beneficiile incontestabile ale proximitatii de un parc numai al lor, curat si frumos amenajat.

  • Spatii de joaca pentru cei mici

Copiii sunt cei care aduc bucurie, prin simpla lor prezenta, rasetele zglobii si energia debordanta. Este important sa le oferim un spatiu unde sa se poata juca impreuna, dezvoltandu-si inca de mici abilitatile de socializare. In cresterea si dezvoltarea armonioasa a unui copil, petrecerea timpului in aer liber, departe de ecranul telefonului sau al tabletei, are un rol esential.

Cei mici vor avea un spatiu de joaca perfect pentru ei si se  vor putea bucura in voie de toate micile distractii puse la dispozitia lor, respirand un aer curat si profitand de timpul petrecut afara cu prietenii lor.

Parintii si bunicii pot sa stea linistiti, deoarece am pus accent pe siguranta celor mici: accesul in parcul Gardenia Residence este permis doar riveranilor.

  • Alei pietonale

Parcul Gardenia Residence va fi amenajat cu alei pietonale, perfecte pentru promenada. Daca iti doresti cateva momente de relaxare, poti sa faci o scurta plimbare bucurandu-te de aerul curat si natura care te inconjoara.

  • Spatii de relaxare

Unul dintre secretele unui stil de viata sanatos este sa tii cont de nevoia de a te relaxa si de a-ti oferi un moment de respiro dupa o zi lunga petrecuta la munca. Deconectarea de la grijile cotidiene printr-o plimbare are un efect benefic asupra starii noastre de bine.

In parcul Gardenia Residence vor fi amenajate zone speciale pentru relaxare, unde te vei putea adanci in cartea preferata, oferindu-ti cateva momente in care sa te bucuri de liniste si de natura. Poti pregati un picnic si sa te bucuri de o zi de duminica alaturi de cei dragi, schimband cadrul obisnuit in care se ia masa. De asemenea, poti petrece timp cu cei mici, avand activitati cat mai diverse. Cu siguranta te vei simti mult mai relaxat si iti vei reincarca bateriile.

De ce este important sa ai un parc aproape de locuinta ta?

Atunci cand suntem in cautarea unei locuinte suntem foarte atenti la detalii precum zona in care se afla, suprafata de care dispune, daca are sau nu loc de parcare etc. Un aspect deseori neglijat este acela al prezentei spatiilor verzi in apropierea locuintei.

Spatiile verzi contribuie la cresterea calitatii vietii. Nu doar ca acestea isi aduc aportul la infrumusetarea peisagistica a unui complex de locuinte, dar au si  efecte benefice asupra starii generale de bine a locatarilor.

In proiectarea complexului Gardenia Residence am pus in practica principiile smart living. Din acest motiv, am pus foarte mult accent pe existenta zonelor verzi, care sa imbunatateasca calitatea aerului respirabil, sa reduca nivelul de poluare si sa le ofere locuitorilor posibilitatea de a petrece cat mai mult timp in natura.

Parcul Gardenia Residence reprezinta punctul central al complexului si este usor accesibil pentru locatari, imbunatatind calitatea vietii prin posibilitatea desfasurarii unor activitati diverse in aer liber.

Parcul Gardenia Residence, un spatiu dedicat comunitatii

 

Prin natura noastra, cautam sa fim in preajma altor oameni, sa ne integram intr-o comunitate si sa socializam.

Parcul Gardenia Residence reprezinta locul ideal pentru aceste activitati, aici incurajandu-se interactiunea cu ceilalti locatari si punandu-se bazele unei adevarate comunitati. Cu siguranta o discutie placuta cu unul dintre vecini iti va transmite o stare buna.

Am tinut cont deopotriva de nevoile celor mici, cat si de nevoile celor mari, motiv pentru care parcul Gardenia Residence reprezinta un punct de interes pentru toti locuitorii complexului, indiferent de varsta.

Consideram parcul Gardenia Residence o parte importanta a proiectului nostru. Construit cu drag pentru comunitate, acesta are ca scop principal imbunatatirea calitatii vietii locatarilor, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de timpul petrecut in aer liber, alaturi de cei dragi.

Daca vrei sa afli mai multe despre proiectul nostru, nu ezita sa ne contactezi!

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Lasă un răspuns