Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Apartament Penthouse de Vanzare in Gardenia Residence!

7 iulie 2018 9:43 am · · 0 comentarii

Apartament Penthouse de Vanzare in Gardenia Residence!

Penthouse Cluj: apartament cu 4 camere de vanzare in ansamblul Gardenia Residence, cu toate calitatile necesare pentru a deveni ACASA pentru tine. Iti spunem povestea apartamentului cu o panorama superba asupra Clujului, situat intr-o zona linistita si plina de verdeata, intr-un complex rezidential de lux, la numai cateva minute de centru.

A fost odata ca niciodata un penthouse in Cluj, situat la etajul retras al unui imobil cu regim mic de inaltime, intr-un ansamblu rezidential de lux, invidiat de toate celelalte ansambluri rezidentiale pentru pozitia sa privilegiata, pentru conceptul unic, inovator, care i-a stat la baza si pentru calitatea ireprosabila a constructiei.

Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Vei vedea ca povestea penthouse-ului nostru este cat se poate de reala. Citeste mai departe si te vei convinge!

Penthouse Cluj: Gardenia Residence

Penthouse Cluj, eroul povestii noastre, face parte din Gardenia Residence, un proiect imobiliar unic in Cluj-Napoca, si se bucura de toate avantajele care decurg de aici.

Primul pe lista este pozitia.

Construit pe un teren de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, destinata exclusiv caselor, ansamblul Gardenia Residence se afla totusi la numai cateva minute de centrul Clujului.

Prin pozitionarea sa sud-vestica, Gardenia Residence ofera o panorama memorabila asupra orasului, de care te vei putea bucura in fiecare zi de pe terasa penthouse-ului tau.

Clientii care si-au achizitionat deja un apartament in Gardenia Residence ne-au marturisit ca au pornit in cautarea magicului acasa pregatiti sa faca anumite compromisuri din cauza certitudinii ca locuinta ideala nu exista.

Bunaoara, cei care isi doreau sa locuiasca aproape de centrul orasului, erau pregatiti pentru o zona urbana aglomerata si zgomotoasa. Cei care isi doreau liniste si verdeata mai presus de toate, erau convinsi ca vor fi nevoiti sa locuiasca departe de aglomeratia si poluarea din zona centrala a Clujului.

Prin acest proiect, Gardenia Residence, am dorit sa oferim tocmai acestor locuitori ai Clujului ambientul perfect  prin structura si pozitionarea sa intr-o  zona verde si linistita a Clujului.

Venim apoi cu argumentul calitatii.

In spatele proiectului Gardenia Residence  se afla compania Meir Invest si Gross & Gross Construct, un cunoscut dezvoltator imobiliar pe piata locala prin proiectele sale in domeniul rezidential, logistic sau comercial si spatii de birouri.

In constructia imobilelor din Gardenia Residence s-au folosit exclusiv materiale de cea mai buna calitate iar lucrarile au fost executate de o echipa de mesteri calificati, supravegheati in permanenta de un diriginte de santier cu experienta.

Al treilea argument este conceptul modern.

La baza dezvoltarii proiectului Gardenia Residence a stat un concept modern: dincolo de constructia unui ansamblu de locuinte, ne-am dorit sa construim o comunitate.

Astfel, locuitorii din Gardenia Residence beneficiaza de cele mai importante premise pentru a putea forma aceasta comunitate: un cadru civilizat, siguranta si confort.

Ansamblul Gardenia este protejat de o bariera electrica, accesul fiind permis doar riveranilor.  Complexul este infrumusetat de spatii verzi generoase,  zone de relaxare aerisite si pasaje pietonale. In interiorul ansamblului exista un parc privat de recreere, complet amenajat.

Nu vor lipsi nici spatiile comerciale destinate serviciilor publice: supermarket-uri, farmacii, banci sau cabinete medicale.

Acesta este cadrul perfect pentru formarea unei comunitati fericite, un loc in care copiii pot creste si se pot dezvolta armonios si in siguranta.

Penthouse Cluj: Imobilul 4

Penthouse-ul care face subiectul articolului nostru este situat la etajul retras al Imobilului 4 din Gardenia Residence, o cladire luminoasa si bine structurata.

Imobilul, construit in anul 2017, are o suprafata construita de 2 800 mp, 16 apartamente si dispune de 18 parcari.

Gardenia Residence Imobil 4

Cele mai bune materiale de constructie au fost folosite, iar dotarile imobilului sunt unele de top:

  • Zidarie din caramida Porotherm
  • Termoizolatie exterioara cu vata bazaltica
  • Pereti exteriori placati cu caramida aparenta
  • Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere
  • Lobby finisat cu placi din greso-granit
  • Sistem de colectare inteligenta a deseurilor – platforma subterana (link)
  • Lift electric silentios, cu usi si cabina din inox, acces din subteran
  • Rampa de degivrare care asigura dezghetul rampelor de acces in garajele subterane

Un imobil astfel construit le asigura un confort sporit locatarilor. Pe langa frumusetea design-ului exterior si interior, avantajele aduse de facilitatile moderne  contribuie considerabil la sporirea calitatii vietii.

Penthouse Cluj: Apartamentul 15

Penthouse-ul din Gardenia Residence este apartamentul cu 4 camere de la numarul 15, situat la etajul retras al Imobilului 4.

Suprafata utila este generoasa, de 110 mp. Arhitectura interioara este una de tip open space, in care holul, living-ul si bucataria formeaza un spatiu deschis, inundat de lumina naturala prin ferestrele mari.

Apartamentul are 3 dormitoare si 3 bai. Compartimentarea a fost gandita astfel incat intreaga suprafata a apartamentului sa poata fi folosita la maximum.

Penthouse-ul cu 4 camere este ideal pentru o familie cu copii sau pentru un cuplu care primeste frecvent prieteni si alti membri ai familiei in vizita si are astfel nevoie de camere de oaspeti.

Apartament Penthouse

Apartamentul penthouse dispune de o terasa panoramica generoasa, cu o suprafata utila de 51 mp. Terasa beneficiaza de aceleasi finisaje de calitate superioara ca si restul apartamentului, pardoseala fiind din greso-granit iar balustrada din sticla securizata.

Privelistea asupra Clujului si a imprejurimilor este incantatoare si relaxanta. Terasa este locul perfect pentru a-ti savura micul-dejun in diminetile lenese de weekend, pentru a lua un pranz tihnit in familie si pentru a gazdui petreceri cu prietenii seara.

O poti amenaja cu o masa de exterior, scaune confortabile, sezlonguri pe care sa te intinzi si sa te bucuri de soare, cu o carte buna in mana, o multitudine de plante, decoratiuni si orice altceva iti face placere si iti aduce o stare de fericire.

Terasa apartamentului tau poate fi transformata intr-o oaza de relaxare personala, acel cadru confortabil si intim de care tu si cei dragi aveti nevoie pentru a va bucura la maximum de timpul petrecut impreuna.

Speram ca prezentarea pe care ti-am facut-o te-a convins ca Apartamentul 15 are toate calitatile pentru a deveni acasa pentru tine. Programeaza chiar acum o vizita in ansamblul Gardenia Residence, accesand pagina Contact. Vom fi bucurosi sa iti raspundem oricaror intrebari despre penthouse Cluj.

Vino sa vezi cum e sa locuiesti mai sus de Cluj, intr-un penthouse de lux, cu o panorama superba asupra orasului! 

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Similar posts

Lasă un răspuns