Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Comunitatea Gardenia Residence

2 octombrie 2018 1:40 pm · · 0 comentarii

Comunitatea Gardenia Residence

In Gardenia Residence punem bazele unei comunitati responsabile, nu doar la nivel individual, ci si la nivel colectiv. O comunitate unita, in care copiii sunt educati sa traiasca smart, bucurandu-se de avantajele si confortul aduse de tehnologie. O comunitate sanatoasa care se bucura, la numai cateva minute de centrul Clujului, de o zona verde impresionanta, unde pot face miscare in aer liber. O comunitate in care smart living este un stil de viata firesc. 

Inca dinainte ca arhitectii nostri sa astearna proiectul Gardenia Residence pe hartie, am stiut ca il dorim diferit fata de alte proiecte imobiliare din Cluj.

Am vrut nu doar sa construim la cele mai inalte standarde de calitate, ci sa iesim din tiparele locale cu un proiect care sa insemne mai mult decat fundatie, pereti si acoperis.

Ne-am dorit sa construim pentru o comunitate, nu pentru un numar oarecare de persoane distincte. Iar pentru ca o comunitate responsabila sa se poata forma, stiam ca are nevoie de o baza solida.

Iar aceasta baza este conceptul smart living, stilul de viata al viitorului, in care ne putem bucura de toate avantajele aduse de tehnologie, traind totodata in armonie cu natura.

Pe masura ce Gardenia Residence se apropie de finalizare [urmareste-ne pe Facebook unde postam saptamanal imagini de pe santier?], avem ocazia sa vorbim unui numar tot mai mare de clienti despre scopul proiectului nostru.

Incantarea cu care primesc detaliile despre conceptul smart living in baza caruia este proiectata Gardenia Residence ne confirma faptul ca decizia de a construi pentru comunitate a fost una mai mult decat inspirata.

Importanta comunitatii

Apartenenta la o comunitate este foarte importanta pentru bunastarea noastra sociala. Traiul intr-o comunitate unita vine cu numeroase avantaje iar relatiile care se leaga intre membrii comunitatii pot deveni la fel de stranse precum intr-o familie.

Fericirea, caldura, prietenia si sentimentul de apartenenta care vin odata cu integrarea in comunitate sunt deosebit de valoroase pentru confortul nostru emotional.

Animale sociale fiind, avem nevoie de compania semenilor nostri pentru a ne simti impliniti. In aceasta lume in care totul se petrece in viteza, avem nevoie de interactiune sociala si de prieteni pentru a contracara efectele negative ale stresului. Cu toate ca nu realizam acest lucru, chiar si numai 5 minute de sporovaiala in fata blocului cu un vecin prietenos au un efect terapeutic nebanuit.

Beneficiile apartenentei la o comunitate sunt cu atat mai evidente in cazul copiilor. Este crucial ca cei mici sa creasca intr-un mediu prietenos si sigur, in care sa se simta ocrotiti si in largul lor. Psihologii au demonstrat ca acei copii care cresc intr-un astfel de mediu devin adulti fericiti, sanatosi si bine adaptati din punct de vedere social.

Principiile care stau la baza unei comunitati responsabile

In acceptiunea noastra, o comunitate responsabila este formata din oameni care nu se gandesc numai la ei, ci si la vecinii lor si la mediul in care traiesc.

Ansamblul imobiliar Gardenia Residence este construit astfel incat rezidentilor sa le fie extrem de facil sa traiasca aici in armonie, sa socializeze, sa se respecte si sa se sustina reciproc.

  1. Linistea

Deoarece stim cat sunt de importante linistea si intimitatea fiecarei familii, ne-am asigurat ca imobilele construite de noi sunt extrem de bine izolate fonic. Vata bazaltica cu o grosime de 15 cm care termoizoleaza imobilele din Gardenia Residence actioneaza ca o bariera acustica naturala si asigura o protectie extrem de eficienta impotriva zgomotului nedorit. Geamurile termopan au 3 sticle iar peretii despartitori dintre apartamente sunt suficient de grosi pentru a amortiza orice zgomot. Astfel, din constructie, rezidentii Gardenia sunt ajutati sa nu isi deranjeze vecinii. ?

  1. Curatenia

Un aspect mai putin elegant, dar foarte important, este cel al salubritatii. Deoarece nimic nu este mai neplacut decat un container plin ochi langa bloc si problemele care decurg de aici, in Gardenia Residence am optat pentru un sistem de colectare inteligenta a deseurilor cu platforma subterana.

In acest fel evitam neplacerile provocate de deseurile depozitate necorespunator si de discutiile intre vecini.

  1. Spatiul verde

Poate cel mai important principiu de la baza unei comunitati este socializarea. Pentru aceasta am creat cadrul perfect: Parcul Gardenia, de recreere, va fi amenajat cu spatii de joaca pentru copii, alei pietonale si spatii de relaxare, exclusiv pentru locuitorii ansamblului.

Parcul este locul de intalnire perfect, unde rezidentii nostri vor putea socializa cu vecinii, unde pot face miscare in aer liber si se pot bucura in tihna de verdeata aerul curat. Consideram ca proximitatea unui parc este un mare avantaj pentru sanatate, de aceea ne-am asigurat de la bun inceput ca in cadrul proiectului rezidential Gardenia sa includem un spatiu verde generos.

 

Smart living ca stil de viata

Odata cu Gardenia Residence, am introdus pe piata imobiliara din Cluj conceptul smart living. Aplicand principiile smart living, am urmarit sa minimizam impactul negativ pe care traiul intr-o mare aglomerare urbana il are asupra locuitorilor sai.

Ne-am dorit sa le oferim rezidentilor Gardenia cadrul perfect pentru un stil de viata smart, beneficiind din plin de confortul adus de tehnologie si, totodata, de binefacerile naturii.

In primul rand, am construit Gardenia Residence intr-un loc ideal: la cateva minute de centrul Clujului, intr-o oaza de verdeata, linistita si deloc aglomerata.

Apoi, am construit folosind materiale de cea mai buna calitate si am inclus in cladirile noastre facilitati tehnologice moderne precum rampele de degivrare care asigura dezghetul rampelor de acces in garajele subterane si lifturi electrice silentioase.

In al treilea rand, pentru ca locuitorii ansamblului, membrii din comunitatea Gardenia Residence, sa aiba totul la indemana si sa nu trebuiasca sa infrunte traficul de fiecare data cand au nevoie de ceva, parterurile celor 4 imobile sunt destinate spatiilor comerciale: supermarket-uri, farmacii, banci si furnizori de servicii.

Stim ca eforturile noastre de a pune bazele unei comunitati in Gardenia Residence vor fi rasplatite. Ne bucuram sa fim primii care implementeaza in Cluj un concept imobiliar ca afara.

Daca vrei sa afli mai multe despre proiectul nostru sau sa programezi o vizita, nu ezita sa ne contactezi!

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Lasă un răspuns