Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Gardenia Residence Borhanci, complexul imobiliar amplasat intr-o zona ideala

5 decembrie 2018 3:13 pm · · 0 comentarii

Gardenia Residence Borhanci, complexul imobiliar amplasat intr-o zona ideala

Atunci cand investesti intr-o locuinta, sunt multe detalii de care este bine sa tii cont, inclusiv de avantajele pe care ti le ofera zona in care este amplasata. Ansamblul imobiliar Gardenia Residence se afla in cartierul Borhanci  intr-o zona ideala, linistita si plina de verdeata, la cateva minute de centrul orasului, si in proximitatea a numeroase facilitati: gradinite, scoli, supermarketuri, restaurante, farmacii, clinici private, zone de agrement.    

Fara indoiala, pentru fiecare dintre noi o locuinta inseamna mai mult decat patru pereti si un acoperis. Difera insa nevoile si asteptarile fiecarei familii de la locul care va deveni acasa.

O familie tanara este posibil sa fie interesata in primul rand de proximitatea unei scoli sau a unei gradinite pentru copii fata de locuinta sa. Daca acest aspect este bifat, faptul ca respectiva locuinta este situata intr-o zona aglomerata si zgomotoasa devine un compromis asumat.

Pe de alta parte, sunt familii care cauta sa se bucure de liniste si aer curat, departe de agitatia urbana, chiar daca acest lucru presupune ca legatura cu ÔÇťcivilizatiaÔÇŁ sa fie una dificila din cauza distantei mari de oras.

General valabila este necesitatea de a locui avand la indemana facilitati fara de care confortul cotidian are de suferit: supermarketuri, restaurante, farmacii, clinici private sau zone de agrement.

Gardenia Borhanci

Complexul Gardenia Residence este amplasat in cartierul Borhanci, intr-o zona ideala in care te bucuri de toate avantajele amintite mai sus: liniste, verdeata, proximitate de centrul Clujului si deci de cele mai bune scoli si gradinite, dar si de spatii comerciale, facilitati medicale si de agrement.

Borhanciul este un cartier tanar, unde majoritatea constructiilor sunt noi si foarte noi. Spre deosebire de alte cartiere si zone adiacente Clujului, Borhanciul nu este supraaglomerat iar constructiile s-au ridicat respectandu-se normele de inaltime.  Astfel, aspectul general este acela al unui cartier modern, ordonat, aerisit si luminos.

Ansamblul imobiliar Gardenia este situat chiar pe strada principala, Borhanciului, intr-o zona linistita de case. Privelistea de pe terasele apartamentelor este superba.  Zona este foarte verde, traficul relativ redus, astfel incat aerul este de o calitate net superioara celui din interiorul orasului.

Am tinut cont de nevoia proximitatii fata de centrul orasului, alegand sa construim intr-o zona linistita, situata la cateva minute de mers cu masina pana in centrul Clujului.

Astfel, familiile cu copii au la indemana cele mai bune scoli si gradinite din oras. In plus, proximitatea de centrul orasului vine la pachet cu accesul rapid si facil la Teatru, Opera, restaurante, cafenele si numeroase magazine.

Cei care nu doresc sa foloseasca masina personala pot opta pentru transportul in comun.

In imediata apropiere a complexului se afla o statie pentru mijloacele de transport in comun care fac legatura cu centrul orasului. Pe ruta Cluj ÔÇô Borhanci circula zilnic 3 autobuze:┬á18,┬á20┬ási┬áM13. Poti ajunge asadar cu usurinta oriunde ai nevoie, fara a trebui sa scoti masina din garaj.

Fiind un cartier tanar, in Borhanci exista numeroase gradinite, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis si fotbal, piscine, sali de fitness si aerobic, restaurante, cafenele, supermarket-uri, cabinete si clinici medicale private.

Copii la joaca Borhanci

Asadar, Borhanicului nu ii lipseste nimic. In plus, este situat la cateva minute de centrul Clujului, despre care nu mai trebuie spus cat este de ofertant din toate punctele de vedere. Adaugam acestor avantaje aerul curat, linistea si abundenta de verdeata si obtinem o zona ideala pentru a locui.

Daca nu te-a convins articolul nostru, suntem siguri ca o vizita in zona o va face. Vino sa vezi proiectul Gardenia Residence si sa explorezi imprejurimile, te vom asista cu placere. Programeaza o vizita chiar acum >> click aici!

Gardenia Residence

Gardenia Residence

Similar posts

Las─â un r─âspuns