Sunt de acord cu Termenii si condtiile si am cititi si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.

Gardenia Residence: o oaza verde la doar cateva minute de centrul Clujului!

11 iunie 2018 12:57 pm · · 8 comentarii

Gardenia Residence: o oaza verde la doar cateva minute de centrul Clujului!

Gardenia Residence este un ansamblu rezidential unic in Cluj-Napoca, construit pe un teren de 21 000 mp in cartierul Borhanci, la numai cateva minute de centru. Locatia privilegiata, in zona cea mai verde a orasului, este unul dintre principalele atuuri ale ansamblului Gardenia.

 

Cartierul rezidential Borhanci este unul dintre cele mai cautate dintre cartierele noi ale Clujului, fiind preferat cu precadere de catre tinerii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta proprie. Popularitatea de care se bucura Borhanciul se datoreaza proximitatii de oras si faptului ca zona este una aerisita, cu multa verdeata.

Desigur, si in Borhanci, ca in orice cartier, exista zone mai bune si zone mai putin bune. Inca de cand Gardenia Residence era doar o idee frumoasa, am cautat acea zona din Borhanci care sa indeplineasca toate criteriile pentru a fi considerata ideala de catre cei dornici sa se mute aici. Din fericire, am si gasit-o: la numai cateva minute de centrul Clujului, linistita, cu multa verdeata si un potential fantastic de a gazdui un complex rezidential care sa schimbe perceptia clujenilor cu privire la calitatea constructiilor si a stilului de viata.

Gardenia Residence este acel complex. Proiectul cuprinde 66 de apartamente si 28 case (tip alipite si individuale) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces, spatii comerciale si un parc de recreere. Prin toate acestea ne-am propus sa ridicam stacheta in ceea ce priveste calitatea si confortul si sa realizam un proiect care sa va depaseasca asteptarile.

Ansamblul Gardenia Residence este situat pe strada Borhanciului a carei asfaltare s-a finalizat in luna ianuarie a anului 2018 si care a necesitat o investitie de 9 milioane de euro. Astfel, masinile pot circula fara probleme, in conditii optime. Daca preferati sa lasati masina personala in garaj, puteti folosi mijloacele de transport in comun: pe ruta Cluj – Borhanci circula zilnic 3 autobuze: 18, 20 si M13.

Ne dorim ca Gardenia Residence sa fie mai mult decat un ansamblu de locuinte. Ne dorim ca cei care se vor muta aici „acasa” sa formeze o comunitate in adevaratul sens al cuvantului. Ne-am angajat sa punem bazele acestei comunitati construind la o calitate exceptionala si garantand astfel confortul si siguranta riveranilor.

Proiectul este gandit in jurul unui parc privat de recreere ce poate fi considerat punctul central de interes al complexului, locul unde toti locuitorii se pot intalni pentru a se relaxa si a se bucura de compania vecinilor.

Mai mult decat atat, din Gardenia Residence nu lipsesc spatiile comerciale destinate supermarket-urilor, farmaciilor sau cabinetelor medicale, astfel incat sa aveti la indemana tot ce va este necesar.

Stadiul lucrarilor in complexul rezidential Gardenia Residence este avansat. In etapa 1, vor fi finalizate cele 4 imobile cu 66 de apartamente in total, dintre care un penthouse, urmand ca in etapa a 2-a sa inceapa constructia celor 28 de case.

Suntem convinsi ca Gardenia Residence, oaza verde aflata la cateva minute de centrul Clujului, este locul ideal pentru orice familie. Pozitia privilegiata in cartierul rezidential Borhanci, intr-o zona verde si linistita, dar si accentul pus pe calitate te vor convinge!

Daca vrei sa afli mai multe despre proiectul Gardenia Residence, contacteaza-ne chiar acum! Agentii nostri iti vor raspunde cu placere oricaror intrebari.

Gardenia Residence

Gardenia Residence

8 Comentarii

 • Pagu Maria spune:

  M-ar interesa pretul unui ap.cu doua camere, et.I sau II. Multumesc pt.raspuns.

  • Gardenia Residence spune:

   Buna ziua, va vom trimite prin email informatiile solicitate despre apartamentele cu 2 camere din complexul Gardenia Residence. Va multumim, o zi frumoase!

 • Sima Suzana spune:

  Buna,va rog sa imi trimiteti oferta dvs pt un ap. cu 2 cam,multumesc

 • Buna ziua, preturile incep de la 1200 euro la 1500 euro pe mp!
  Pretul difera, depinde de suprafata terasei, aplasarea apartamentului in imobil, etajul la care se afla. In cele 4 imobile exista aproximativ 44 tipuri de apartamente diferite . Pentru orice alte detalii sau informatii suplimentare va rog sa sunati la 0751 226 633, Alina sau 0745 903 903, Octavian!

 • Donat elena spune:

  As dori sa stiu prețul unui ap. 2camere etaj intermediar.

 • Feraru Gabriel spune:

  Buna ziua !
  Va rog sa’mi trimiteri printr’un e’mail ofertele dumneavoastră pentru apartamentele de doua camere (ma gândesc la ceva cuprins intre 45mp si 60mp). Si sa’mi spuneti, va rog, daca imobilele dumneavoastră se pot achizitiona printr’un credit ipotecar sau credit ,,prima casa” !
  Va multumesc !

  • Gardenia Residence spune:

   Buna ziua, colegii mei va vor trimite pe email oferta impreuna cu detaliile legate de modalitatile de plata pentru apartamentele din complexul nostru. Va rugam sa verificati si folderul „Spam”. Va multumim si va dorim o zi cat mai frumoasa!

Lasă un răspuns